BYGHERRE:

Risskov Strandpark
Bo til leje i smørhullet mellem
skov, vand og by

skriv dig op på
interesselisten her

Alt det praktiske – lige i nærheden

Bækkelundshusene er placeret i den vestlige del af Bindesbøll Byen. På kanten af det nye og det gamle, mellem skov og vand og lige midt i alt det, du har behov for i hverdagen.

Her har du kort afstand til både indkøb, institutioner, skole, uddannelsessteder, fritidsaktiviteter, offentlig transport og meget andet.

Ud over de mange praktiske muligheder, er der et hav af skønne oplevelser og åndehuller i Bindesbøll Byen. Et grønt loop, et centralt torv og flere legepladser er blot nogle af de mange muligheder, du som beboer kan benytte dig af. 

Områdets
mange muligheder

Det grønne loop

Risskov Strandpark er en del af Bindesbøll Byen, som ligger både i udkanten, i vandkanten, i skovkanten og bykanten. Herunder kan du se de mange muligheder den nye bydel giver dig. Med etableringen af Bindesbøll Byen bliver parken og det grønne integreret i boligområdet i endnu højere grad end i dag. Der etableres et grønt loop, der strækker sig som et rekreativt bælte gennem den nye bydel med stier og beplantning.

Det eksisterende stinet kobles endvidere på det grønne loop, og supplerende hertil er der etableret en ny cykelsti gennem parken. Man kan sige, at parken inviterer sig selv indenfor og inviterer beboerne ud i det grønne landskab.

Udsigten, Bugten og Risskov

Få minutters gang fra Risskov Strandpark har du mulighed for at dyppe tæerne i Aarhus Bugten og kigge ind mod Aarhus Ø og kranerne.

Depoter og barnevognsrum i kælderen

Alle lejligheder har et opvarmet og aflåst depot i kælderen under bygning 2. Depotet er min. 3 m2 stort. I kælderen etableres der desuden barnevognsrum, så klapvogne og barnevogne ikke behøver at fylde i lejligheden.

Daginstitution – 50 meter
Parkområde – 50 meter
Djævlebakken – 100 meter
Letbanen Risskov Strandpark – 400 meter
Njordhavkajak – 600 meter
Badestrand – 600 meter
Riis Skov – 700 meter
Dagligvarebutik – 700 meter
Veri Center – 1,4 kilometer
Den Permanente – 1,4 kilometer
Risskov Gymnasium – 1,9 kilometer
Bellevue Strandpark – 2 kilometer
Aarhus Business College – 2,2 kilometer
Aarhus Universitet – 3 kilometer
Aarhus Universitetshospital – 3 kilometer
Aarhus centrum – 5,3 kilometer

DOWNLOAD LOKALPLANKORT

DAGINSTITUTION

SKOLE

SPORT

UDDANNELSE

DAGLIGVAREBUTIK

BIBLIOTEK

SPISESTED

KULTUR

HOSPITAL

LETBANEN

BÆKKELUNDSHUSENE

BAKKEHUSENE

SKOVHUSENE NORD

BINDESBØLLHUSENE

DOWNLOAD OMRÅDEKORT

Transport
og parkering

Hvis du tager cyklen, kan du køre mellem Riis Skov og vandet, passere Den permanente og være i midten af Aarhus på under et kvarter.

Fra Risskov Strandpark er der kort til både Aarhus C, E45 og rute 15 mod Grenå. Med den nye letbanestation ’Risskov Strandpark’ for foden af parken, kan du på kort tid være i centrum af Aarhus.

Der etableres parkeringsmuligheder flere steder i området. Parkeringspladserne forventes placeret i terræn.

Ved alle byggerierne etableres el-ladestandere på udvalgte parkeringspladser, så du har mulighed for at få opladet din el-bil.

ÅBENT HUS I BAKKEHUSENE

På søndag kl.  11.00 til 12.00
Erling Jacobsens Gade 16, 1.
8240 Risskov
 

 
crossmenuchevron-down