BYGHERRE:

Moderne boliger 
i de smukkeste omgivelser

Velkommen til Selmerhusene i Risskov og velkommen til nyopførte lejligheder helt tæt på skov og strand.

Selmerhusene er det sidste område i Bindesbøll Byen. Ved udgangen af 2025 vil alle 3 etaper af Selmerhusene være afleveret og bydelen vil stå endelig færdig.

Selmerhusene består af 4 åbne karrébygninger og hver karré har eget hyggeligt gårdrum.

Der er både 1, 2, 3, 4 og 5-værelses lejligheder, så der er lejligheder til alle størrelsesbehov.

Alle lejligheder har store terrasser eller altaner på mellem 5,2 m2 og 10,8 m2. Enkelte lejligheder har 2 altaner og enkelte har tagterrasse.

Beliggenheden er helt i top med både Aarhus Bugten og Riis Skov få minutter væk, så der er rig mulighed for gode naturoplevelser enten på gå-ben eller med løbeskoene på.

Til børnefamilier er der mange muligheder for pasning helt tæt på hjemmet. Børnehaven Svend-Åge er nabo til Selmerhusene, og findes i den sydlige ende. Over vejen mod Nord for Selmerhusene, finder man den integrerede institution Damhuset, som huser både vuggestue- og børnehave børn. Herudover opfører Aarhus kommune desuden en helt ny institution med stor legeplads i stueetagen af de fredede bygninger, øst for Selmerhusene. Og til de større børn, ligger Risskov Skole under 5 minutters cykeltur i en lige strækning ad Skovagervej.

Fakta om boligerne

 • 62 lejligheder i 1. etape
 • Indflytning fra d. 10. nov. 2024
 • 1-5-værelses lejligheder
 • 48 - 144 kvadratmeter
 • Fuld hvidevarepakke i køkken og på badeværelse
 • Depotrum i opvarmet kælder
 • Terrasse, altan eller tagterrasse
 • Depoter og barnevognsrum i kælder
 • Mulighed for at leje parkeringsplads på terræn
 • Ladestander til el-bil på udvalgte parkeringspladser
 • Præcertificeret byggeri - DGNB Guld
 • Røgfri ejendom
PRÆCERTIFICERET
LÆS MERE OM BÆREDYGTIGHED HER

Kvalitetsmaterialer
og gode detaljer

Massive trægulve, gulvvarme og komplet hvidevare pakke

I Selmerhusene har vi gjort os umage med de gode detaljer og vi har haft stor fokus på kvalitetsmaterialer.

Gulvene er eksklusive massive trægulve i 22 mm tykkelse i træsorten ask eller ahorn og da gulvene er ført igennem ved dørene, er der ingen generende dørtrin. Der er heller ikke generende radiatorer for hele lejligheden er udført med gulvvarme.

Det stilrene køkken fra Invita har stålgreb og grebsfrie overskabe. Bordpladen er en hvid Montelli® bordplade, som er et materiale ligesom corian med en slidstærk og eksklusiv overflade. Lyset over køkkenbordpladen er udført som et elegant integreret LED lysbånd.

Køkkenet indeholder komplet hvidevare pakke fra Siemens med induktionskogeplade, ovn, integreret opvaskemaskine og integreret køle-/fryseskab. Det betyder, at både køle-/fryseskab og opvaskemaskine er gemt væk bag køkkenlåger. Opvaskemaskinen har desuden et lavt støjniveau på kun 40 dB, så du ikke bliver forstyrret, når du nyder tiden med gæster eller slapper af i stuen.

På badeværelset kan du glæde dig til rummelige skabe under vasken, uni-drain afløb i bruseniche og sæbeskål i samme design, samt LED spots i loftet. Mellem vaskemaskinen og tørretumbleren monteres et samlebeslag med en nyttig udtrækshylde til vasketøjskurven.

God plads til opbevaring og ekstra depoter

I alle lejligheder har der været fokus på god plads til opbevaring. Der er derfor højskabe til tøj og opbevaring i både entré, soveværelse og i de fleste værelser. Placering af skabe i hver lejlighed kan ses på boligplanerne Se alle boligplaner her. Alle lejligheder har et depot i den opvarmede kælder, så her er der plads til rejsekufferten og de ekstra stole til gæster. Der er derudover også mulighed for at leje et ekstra depotrum i kælderen. De lejes ud efter først-til-mølle-princippet, så kontakt LokalBolig hvis du ønsker at høre mere.

Ekstra fokus på indbrudssikkerheden i opgangene

Alle lejligheder har en sikkerhedsdør i klasse RC3. Sikkerhedsklassificeringen betyder, at døren har en dokumenteret bedre sikkerhed mod indbrud end normale døre til lejligheder. Døren er desuden forsynet med dørspion.

4- og 5-værelses lejligheder

I de største lejligheder i ejendommen er der gjort ekstra meget ud af indretningen og materialerne.

De 5-værelses lejligheder på ca. 140 m2 har 2 badeværelser og i begge kan du glæde dig til varme og tørre håndklæder på håndklædetørreren. Alle lejligheder har stor køkkenø med bardisk og mange skabe.

De 4-værelses lejligheder har ligeledes håndklædetørre på badeværelset og alle har bardisk ved enten køkkenøen eller U-køkkenet.

Lejligheder med køkkenø har akustikfelt over køkkenøen og efterklangen vil derfor være reduceret for et mere behageligt akustisk indeklima.

De store lejligheder har desuden endnu bedre opbevaringsmuligheder med walk-in eller stor skabsvæg med topskabe.

Tagterrasserne på 25-30 m² har god plads til gasgrillen, det store bord og liggestolene. De er udstyret med en markise med fjernbetjening til brug på varme dage eller til når duggen falder.

Fokus på fællesskaber med naboer

Visionen for Selmerhusene er, at fællesskaberne skal dyrkes. Gårdrummene får derfor en indretning, der forsøger at understøtte fællesskabet med dine naboer, f.eks. bord/bænkesæt, højbede til fælles dyrkning, fælles grill. Alle gårdrum indrettes forskelligt og de forskellige faciliteter kan ses på facilitetsplanen.

SE FACILITESPLAN HER

Udover gårdrummene opføres også et fælleshus, som forventes klar til brug sommeren 2025. Fælleshuset er tænkt som et samlingssted for både beboerne i Selmerhusene og for beboerne i de øvrige ejendomme i Risskov Strandpark. Aktiviteterne i fælleshuset kunne være strikkeklub, vinsmagning, yoga aften mv. Desuden er det tanken, at der arrangeres fællesspisning inde i fælleshuset eller udendørs på den store terrasse.

Fælleshuset kan også lejes til f.eks. barnedåben eller konfirmationen, så du kan holde din fest tæt på din bolig.

KOM TIL ÅBENT HUS

Hver søndag 12 til 13
F.K. Hallagers Gade 18
8240 Risskov

Lavenergi og fjernvarme

Hele ejendommen er opført i såkaldt lavenergiklasse. Det betyder, at ejendommen og lejlighederne har et endnu lavere energiforbrug end lovgivningen stiller som krav til ny bygninger.

Således har ejendommen energimærket A2020, som er det højeste der findes. Nye ejendomme vil typisk kun have energimærke A2015 og ældre huse har energimærker i den røde ende af skalaen, hvilket betyder et betydeligt større energiforbrug. 

KOM TIL ÅBENT HUS

Hver søndag 12 til 13
F.K. Hallagers Gade 18
8240 Risskov

Kontakt LokalBolig Aarhus

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Website made by mediapulse

KOM TIL ÅBENT HUS

Hver søndag kl. 12 til 13
F.K. Hallagers Gade 18
8240 Risskov

Skriv dig op på interesselisten til Selmerhusene i dag. Så kontakter vi dig når vi er klar til at vise de nye boliger frem.

Interesseliste Selmerhusene etape 2 og 3

KOM TIL ÅBENT HUS

Hver søndag kl. 12 til 13
F.K. Hallagers Gade 18
8240 Risskov

menu