BYGHERRE:

Nyt hjem ved skov,
vand og by

Du har i Bakkehusene mulighed for at få et hjem med den helt rigtige beliggenhed. Med en placering tæt på Riis Skov, tæt på Aarhus Bugt, og en kort cykeltur ind til Aarhus centrum, bliver det kort sagt ikke bedre.

Bakkehusene er placeret i kanten af Bindesbøll Byen og lige ved siden af Risskov Kirke og den smukke kirkegård. Fra flere lejligheder kan du se ud over det gamle Risskov og ud på Aarhus Bugten.

Med Bakkehusene er hele den nordlige del af Bindesbøll Byen bygget færdig og du undgår dermed at have en byggeplads som nabo efter indflytning.

Lejlighederne er alle indrettet forskelligt og med forskellige størrelser, så de kan danne rammerne for et nyt hjem for både familier, singler, ældre og studerende.

Alle lejligheder har sydvendt altan eller terrasse, så solen også kan nydes her.

Fakta om boligerne

 • 68 boliger
 • 2-4 værelser
 • 60 - 141 kvadratmeter
 • Indflytning 1. december 2021
 • Mulighed for at leje parkeringspladser
 • Ladestander til el-bil (EON) på udvalgte parkeringspladser
 • Overdækket og aflåst cykelparkering på terræn
 • Fuld hvidevarepakke i køkken og på badeværelse
 • DGNB-Guld certificeret byggeri - Der er arbejdet med bæredygtige tiltag
 • Altaner eller terrasser til alle boliger
 • Depotrum, enten i bolig eller i kælder
 • Barnevognsrum
 • Røgfri ejendom
LÆS MERE OM BÆREDYGTIGHED HER

Kvalitetsmaterialer
og gode detaljer

I Bakkehusene er der udvalgt materialer af særlig høj kvalitet, samt fokuseret på optimale løsninger og gode detaljer, så rammerne om en nem og bekvem hverdag er til stede.

Alle rum, med undtagelse af badeværelset har massive trægulve i 22 mm tykkelse. Gulvene er lakerede og af træsorten ask, som giver et varmt udtryk i hjemmet. Gulvene er udført gennemgående ved dørene uden dørtrin, hvilket giver en flot sammenhængende effekt i gulvet.

Boligen varmes op af radiatorer, der med de plane overflader er enkle i deres udtryk, så de passer til den lyse og nordisk inspirerede bolig. Ved radiatorerne er varmerørene bevidst ført ind i væggen i stedet for ned i gulvet, for både at skjule rørføringen, men også gøre det lettere at rengøre under.

Invita køkkenet er holdt i et strømlinet design med hvid svævende bordplade. Underskabe og skuffer har elegante stålgreb og overskabene er grebsfrie med flot integreret LED lysbånd.

Køkkenet indeholder alle hårde hvidevarer fra Siemens, såsom induktionskogeplade, ovn samt integreret opvaskemaskine og integreret køle-/fryseskab. Det betyder, at både køle-/fryseskab og opvaskemaskine er gemt væk bag låger, der matcher resten af køkkenet. Opvaskemaskinen har desuden et lavt støjniveau på kun 42 dB, så du ikke bliver forstyrret, når du nyder tiden med gæster eller slapper af i stuen.

På badeværelset kan du glæde dig til gulvvarme, unidrain linieafløb i bruseniche, væghængt toilet med soft close toiletsæde, hvide klinker på væggene samt grå klinker på gulvet, så du får et badeværelse med fuld funktionalitet, og som er nemt at holde rent.

Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, så du kan klare tøjvasken i din egen bolig med hvidevarer af høj kvalitet og med lavt energiforbrug.

I mange af lejlighederne er der et højt matteret vinduesparti i badeværelset, så der kan komme lys og frisk luft ind.

I både værelser og entré er der etableret skabe til tøj og opbevaring og alle lejligheder har et depotrum i lejligheden eller i kælderen. Dermed kan du gemme dine ting af vejen og kun have det pæneste stående fremme.

Lejlighederne har nedhængt loft i badeværelserne og i entré samt i udvalgte depoter. I badeværelserne og entré er der desuden opsat energieffektive LED spots i loftet, så her er belysningen klaret for dig.

Er du interesseret i at høre mere?

Ring i dag på 88 44 22 11

Smarte tekniske
detaljer

I badeværelset er der elstik i skabet, så du kan gemme ledningerne af vejen mens du oplader barbermaskinen eller el-tandbørsten og ringer det på døren, vil videodørtelefonen vise dig et billede af personen ved hoveddøren og du ved derfor hvem du lukker ind i opgangen.

Alle terrasser og altaner har en udendørs stikkontakt til en hyggelig lampe eller til mobil-opladeren. Alle lejligheder har en røgalarm i loftet, der både kører på batteri og ledning. Dermed sikres det, at røgalarmen altid virker.

Vandhanen i køkkenet har en udtræksfunktion, så den både kan bruges som almindelig vandhane og som en håndbruser.

Tv/internet

Både YouSee og Fibia har trukket fiberbredbånd ind i lejlighederne, således du har mulighed for at få bredbåndshastigheder op til 1.000 Mbit. Dermed kan alle i husstanden streame, game og være online samtidig.

Ekstra fokus på indbrudssikkerheden

I alle lejlighederne er døren fra opgangen og ind til lejligheden udført som en sikkerhedsdør i klasse RC3. Sikkerhedsklassificeringen betyder, at døren har en dokumenteret bedre sikkerhed mod indbrud end normale døre til lejligheder. Døren er desuden forsynet med dørspion, så du kan se personen, der står på dørmåtten inden du åbner døren.

Townhouses 
Lejligheder i 2 etager

Bakkehusene indeholder 9 ekstra store lejligheder i 2 etager - Type T2 og T4. Lejlighederne ligger på 1. og 2. sal i bygning 2, 3 og 4 og har 2 dejlige sydvendte altaner.

Niveau 1 indeholder de centrale fællesrum, såsom spisekøkken og stue, samt et stort badeværelse. Trappen op til niveau 2 er udført med trin og håndliste i træ og er belyst med flotte spots i det nedsænkede loft.

På niveau 2 findes 2 værelser, et stort soveværelse, samt endnu et badeværelse. Lejligheden har derfor god plads til børn eller ekstra rum til kontor og gæster og der bliver ikke kø ved badeværelset.

I loftet over gangen på niveau 2 er der monteret et fjernbetjent ovenlys, så gangen kan få en masse dagslys
og der kan udluftes på varme dage. Ovenlyset har som en ekstra detalje en sensor, der sørger for
automatisk lukning ved regnvejr.

I køkkenet er bordpladen udført i hvid Montelli® fra DuPont, som er et massivt materiale med samme flotte overflade som corian. Bestikket kan placeres i en flot bestikbakke i træ og i begge badeværelser kan du nyde lidt ekstra wellness i hverdagen med rainshower i brusenichen og væghængt håndklædetørrer.

Lejligheden har mange skabe både i entré og på værelserne og har desuden et stort depotrum på niveau 2 samt et ekstra depotrum i kælder.

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

crossmenu