BYGHERRE:

Risskov Strandpark
Bo til leje i smørhullet mellem
skov, vand og by

Alt det praktiske 
lige i nærheden

Bakkehusene er placeret i den nordlige del af Bindesbøll Byen tæt på vandet. På kanten af det nye og det gamle, mellem skov og vand og lige midt i alt det, du har behov for i hverdagen.

Her har du kort afstand til både indkøb, institutioner, skole, uddannelsessteder, fritidsaktiviteter, offentlig transport og meget andet.

Ud over de mange praktiske muligheder, er der et hav af skønne oplevelser og åndehuller i Bindesbøll Byen. Et grønt loop, et centralt torv og flere legepladser er blot nogle af de mange muligheder, du som beboer kan benytte dig af.

 

 

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Faciliteter i Bakkehusene
og alt det praktiske

Nem og sikker cykelparkering

Der er tænkt på sikker opbevaring af din cykel eller ladcykel i de 2 overdækkede og aflåste cykelskure. Hvis du hellere vil stille din cykel tæt på din hoveddør, er der flere steder cykelstativer på terræn. Som en særlig detalje er afstanden mellem cykelstativerne øget til 60 cm, så du kan placere cyklen uden at cykelstyret støder ind i cyklen ved siden af.

Trænger dine hjul på cyklen eller barnevognen til luft, kan du trille hen til den elektriske cykelpumpe, som hurtigt og nemt sørger for det rigtige lufttryk i dækket.

Parkering

Hvis du har bil, kan du leje en eller flere af Bakkehusenes 60 parkeringspladser. På den måde får du en eksklusiv brugsret til parkeringspladsen, og du er derfor sikret, altid at kunne parkere din bil.

Har du en el-bil, kan du leje en parkeringsplads ved siden af en el-ladestander. 

Parkeringspladserne kan lejes for 350 kr. pr. måned og udlejes efter først-til-mølle-princippet. Kontakt LokalBolig, hvis du ønsker at leje en parkeringsplads.

Der etableres desuden 6 gæste-parkeringspladser. Så slipper dine gæster for at lede efter en parkeringsplads.

Barnevognsrum

I kælderen under bygning 4 etableres der et opvarmet barnevognsrum, så klapvogne og barnevogne ikke behøver at fylde i lejligheden. I bygning 1 og 2 er barnevognsrummene placeret i stueplan med adgang fra det fri.

Affaldssortering

Affaldscontainerne placeres i terræn og udføres fuldt nedgravet, så kun indkastet er synligt over jorden. Affaldet gemmes således nede i jorden og fylder ikke op i området. Affaldet sorteres i dagrenovation, pap/papir samt glas, metal og plast. 

For nemmere håndtering af affaldssorteringen, er der under køkkenvasken i lejlighederne monteret en dobbelt skraldespand og skabet har stadig plads til yderligere spande, så sorteringen kan gemmes helt væk.

Facilitetsplan

1

Parkeringsplads

2

Renovation

3

Cykelparkering

4

Overdækket cykelparkering

5

Bord/bænkesæt

6

Barnevognsrum i stueplan

7

Barnevognsrum i kælder

8

Gæsteparkering ( P-plads nr. 18-23 )

9

Ladestander til el-biler

10

Elektrisk cykelpumpe

*

Opgang med elevator

Bed med græsser og stauder

Græsplæne

Hovedindgang

Prøvebolig type C2 og T2

Grønne områder mellem bygningerne

Mellem og rundt om bygningerne plantes en kombination af græsplæner og store bede med forskellige type græsser og stauder, så fællesområderne både bliver smukke at se på og som også kan bruges til en picnictur med tæppet.

Beboere i stueetagen kan nyde godt af deres private terrasser, som vil blive en naturlig forlængelse af boligen. Terrasserne er på mellem 10 og 25 m2 og kan derfor fint have plads til havemøbler, krukker, gasgrill eller andet, der gør udelivet ekstra dejligt.

Ved bygning 1 og 2 etableres bord/bænkesæt med afskærmende hæk rundt om, så naboer kan mødes til en hyggelig snak i de grønne omgivelser.

Fælleshus og gæsteboliger

Tæt ved Bakkehusene opføres forventeligt om få år et helt nyt fælleshus, som også beboerne i Bakkehusene kan få glæde af til f.eks. barnedåben eller til fødselsdagsfesten. Fælleshuset udstyres med et stort køkken og kan lejes både i hverdagene og i weekenden.

Det er også forventningen at opføre 2 gæsteboliger, som du kan leje til dine gæster. Det betyder, at du kan tilbyde dine gæster en god seng at sove i samt eget badeværelse ganske tæt på din bolig.

Book en personlig 
fremvisning

Ring i dag på 88 44 22 11
Eller udfyld kontaktformular

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

crossmenu