BYGHERRE:

Ny moderne bolig med 
inspiration fra historisk naboejendom

Bindesbøllhusene er moderne byggeri, men med tydelige referencer til de smukke fredede nabobygninger. Nabobygningerne blev bygget i 1850 som psykiatrisk hospital og blev tegnet af arkitekt Gottlieb Bindesbøll. 

Bindesbøllhusene er opført med gule teglsten og gennemgående røde murstensbånd og saddeltaget består af klassisk rødt tegl med zink kviste.

Bindesbøllhusene består af 3 bygninger med i alt 84 lejligheder. Lejlighederne har alt fra 2 til 5 værelser, så der er noget for enhver smag og familiestørrelse. Alle lejligheder har enten stor syd- eller vestvendt terrasse eller altan og gavllejlighederne har 2 altaner.

Fra ejendommen kan du komme til letbanen med en kort gåtur gennem den gamle hospitalspark. Du kan også vælge at cykle ad den smukke cykelsti langs Aarhus bugten – Turen til Domkirken tager under et kvarter.

De 3 bygninger ligger lige ved Det Grønne Loop, som er en rekreativ sti, der i sit forløb binder den gamle hospitalspark sammen med hele Bindesbøllbyen.

Fakta om boligerne

 • 84 boliger
 • 2-5 værelser
 • 65 - 136 kvadratmeter
 • Fuld hvidevarepakke i køkken og på badeværelse
 • Altan eller terrasse til hver lejlighed
 • Depotrum i kælder til hver lejlighed under egen bygning
 • Opvarmet barnevognsrum i kælder
 • Mulighed for at leje parkeringspladser, udvalgte har carport
 • Ladestander til el-bil (EON) på udvalgte parkeringspladser
 • Overdækket og aflåst cykelparkering på terræn
 • DGNB-Guld certificeret byggeri - Der er arbejdet med bæredygtige tiltag
 • Røgfri ejendom
LÆS MERE OM BÆREDYGTIGHED HER

Tag en virtual tour i boligen hjemme i sofaen

Klik dig rundt i alle boligens rum, det er næsten som at være der i virkeligheden…

Gode gedigne materialer

I Bindesbøllhusene er det tænkt på både detaljerne og materialer af høj kvalitet.

Gulvene er massive trægulve i 22 mm tykkelse i træsorten ask eller ahorn, som giver et varmt udtryk i hjemmet. Trægulvet fås i forskellige sorteringer og til Bindesbøllhusene er der valgt den bedste sortering, der hedder Classic. Classic har færre og mindre knaster end de andre sorteringer, hvilket giver et mere ensartet udseende.

Gulvene er udført gennemgående ved dørene uden dørtrin, hvilket giver et flot sammenhængende gulv.

Det hvide køkken fra Invita har stilrene stålgreb og grebsfrie overskabe. Lyset over køkkenbordpladen er udført som et elegant integreret LED lysbånd.

Køkkenet indeholder komplet hvidevarepakke fra Siemens med induktionskogeplade, ovn med pyrolyse, integreret opvaskemaskine og integreret køle-/fryseskab. Det betyder, at både køle-/fryseskab og opvaskemaskine er gemt væk bag køkkenlåger. Opvaskemaskinen har desuden et lavt støjniveau på kun 42 dB, så du ikke bliver forstyrret, når du nyder tiden med gæster eller slapper af i stuen.

Boligen varmes op af radiatorer med plane overflader og i badeværelset er der udført gulvvarme.

På badeværelset kan du glæde dig til 2 skuffer under vasken, unidrain linieafløb i bruseniche samt unidrain sæbeskål i samme design, væghængt toilet med soft close toiletsæde samt klinker på vægge og gulv.

Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, så du kan klare tøjvasken i din egen bolig.

Lejligheden har nedhængt loft i badeværelse samt i entré og begge steder er der indbyggede energieffektive LED spots.

God plads til opbevaring

I alle soveværelser er der gjort ekstra meget ud af plads til opbevaring. Der er enten udført walk-in, skydeskabe fra gulv til loft eller topskabe over højskabe for at udnytte pladsen bedst muligt. I både værelser og entré er der også etableret højskabe til tøj og opbevaring.

Alle lejligheder har et depotrum i kælderen. Der er derudover også mulighed for at leje et ekstra depotrum i kælderen. De lejes ud efter først-til-mølle-princippet. Kontakt LokalBolig hvis du ønsker at høre mere.

Herunder ses foto fra boligtype F1

Smarte tekniske detaljer

Alle lejligheder har en røgalarm centralt placeret i lejligheden, der både har indbygget batteri og er tilsluttet en stikkontakt. Dermed sikres det, at røgalarmen altid virker.

Terrasser og altaner har en udendørs stikkontakt til en hyggelig lampe eller til mobil-opladeren.

I badeværelset er der elstik i vaskeskabet, så du kan gemme ledningerne af vejen mens du oplader barbermaskinen eller el-tandbørsten og ringer det på døren, vil videodørtelefonen vise dig et billede af personen ved hoveddøren og du ved derfor hvem du lukker ind i opgangen.

Tv/internet

Både YouSee og Fibia har trukket fiberbredbånd ind i lejlighederne, således du har mulighed for at få bredbåndshastigheder op til 1.000 Mbit. Dermed kan alle i husstanden streame, game og være online samtidig.

Ekstra fokus på trygheden og indbrudssikkerheden

I alle lejlighederne er døren fra opgangen og ind til lejligheden udført som en sikkerhedsdør i klasse RC3. Sikkerhedsklassificeringen betyder, at døren har en dokumenteret bedre sikkerhed mod indbrud end normale døre til lejligheder. Døren er desuden forsynet med dørspion, så du kan se personen, der står på dørmåtten inden du åbner døren.

Er du interesseret i at høre mere om lejeboligerne?

Ring i dag på 88 44 22 11

Gavllejligheder 
Boligtype A og G

Lejlighederne type A og G ligger i gavlene og er de største lejligheder i ejendommen. Lejlighederne har 2 altaner, hvor af den ene ligger delvist tilbagetrukket. Lejlighederne i stueetagen har en stor terrasse med udgang flere steder.

Lejlighederne har på terrassen/altanen et praktisk haveskur til opbevaring af havehynder, parasol mv.

Lejlighederne har et walk-in i tilknytning til soveværelset og døren mellem walk-in og soveværelse er udført som en integreret skydedør, der ikke optager plads i rummet.

Køkkenet er udført med en flot hvid Montelli® bordplade med bardisk. 

I badeværelset er der rainshower i brusenichen og håndklædetørre på væggen, så håndklæderne hurtigt bliver tørre.

Lejlighedstype G har 2 badeværelser, det ene i direkte forbindelse med soveværelset.

Book en personlig fremvisning

Ring i dag på 88 44 22 11

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

menu