BYGHERRE:

Risskov Strandpark
Bo til leje i smørhullet mellem
skov, vand og by

Alt det praktiske
lige i nærheden

Bindesbøllhusene er placeret i den sydlige del af Bindesbøll Byen ud til Strandparken og tæt på vandet. På kanten af det nye og det gamle, mellem skov og vand og lige midt i alt det, du har behov for i hverdagen.

Her har du kort afstand til både indkøb, institutioner, skole, uddannelsessteder, fritidsaktiviteter, offentlig transport og meget andet.

Ud over de mange praktiske muligheder, er der et hav af skønne oplevelser og åndehuller i Bindesbøll Byen. Et grønt loop, et centralt torv og flere legepladser er blot nogle af de mange muligheder, du som beboer kan benytte dig af.

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Faciliteter i Bindesbøllhusene
og alt det praktiske

Nem og sikker cykelparkering

Der er tænkt på sikker opbevaring af din cykel i de 2 overdækkede og aflåste cykelskure. Der er også flere steder cykelstativer på terræn og som en særlig detalje er afstanden mellem cykelstativerne øget til 60 cm, så cykelstyret ikke støder ind i cyklen ved siden af.

For at gøre det nemt, er det monteret en elektriske cykelpumpe, så du let og hurtigt kan få det rigtige lufttryk i dækket på cyklen eller barnevognen.

Barnevognsrum

I kælderen under alle bygningerne etableres et opvarmet barnevognsrum, så klapvogne og barnevogne ikke behøver at fylde i lejligheden.

Parkering

Hvis du har bil, kan du leje en eller flere af ejendommens parkeringspladser. På den måde får du en eksklusiv brugsret til parkeringspladsen, og du er derfor sikret altid at kunne parkere din bil på din egen plads.

8 af pladserne har carport og 6 af pladserne har en el-ladestander. Hvis du har et handicapskilt til forruden, kan du leje en af de 5 handicapvenlige pladser, der er udført med en ekstra god plads til ind- og udstigning.

Prisen for parkeringspladserne starter ved 350 kr. pr. måned og udlejes efter først-til-mølle-princippet. Kontakt LokalBolig, hvis du ønsker at leje en parkeringsplads.

Der etableres desuden 6 gæste-parkeringspladser med timebegrænsning.

Affaldssortering

Affaldscontainerne placeres i terræn og udføres fuldt nedgravet, så kun indkastet er synligt over jorden. Affaldet gemmes således nede i jorden og fylder ikke op i området. Affaldet sorteres i dagrenovation, pap/papir samt glas, metal og plast. 

For nemmere håndtering af affaldssorteringen, er der under køkkenvasken i lejligheden monteret en dobbelt skraldespand og skabet har stadig plads til yderligere spande, så sorteringen kan gemmes helt væk.

Legeplads og udefitness

Tæt ved Bindesbøllhusene opføres en fælles legeplads samt et udefitness, så der både er mulighed for leg for børn eller børnebørn samt mulighed for at holde sig i form.

Facilitetsplan

1

Parkeringsplads

2

Renovation

3

Cykelparkering

4

Overdækket og aflåst cykelparkering

5

Bord/bænkesæt

6

Fælles legeplads og udefitness

7

Barnevognsrum i kælder

8

Gæsteparkering ( 6 p-pladser nr. 14 - 15 og 41 - 44 )

9

Ladestander til el-biler ( 6 p-pladser nr. 12-13, 66-67 og 76-77 )

10

Elektrisk cykelpumpe

11

Carport ( 8 p-pladser nr. 52 - 59 )

12

Urtehave

HC-parkering

Hæk

Bed med græsser og stauder

Græsplæne

Skovbund

Eksisterende bevaringsværdige bygninger

Hovedindgang

Hus- og opgangsnummer

Grønne områder

Rundt om bygningerne plantes en kombination af græs og bundbeplantning med buske.  

Øst for bygning 1 etableres en gårdhave med bord/bænkesæt, frugttræer og højbede med krydderurter.

Beboere i stueetagen kan nyde godt af deres private terrasser, som vil blive en naturlig forlængelse af boligen. Terrasserne har forskellig størrelse og orientering. Der henvises til oversigt over terrassestørrelser her

Download terrasseoversigt

Fælleshus og gæsteboliger

Tæt ved Bindesbøllhusene opføres forventeligt et helt nyt fælleshus om få år, som også beboerne i Bindesbøllhusene kan få glæde af til f.eks. barnedåben eller til fødselsdagsfesten. Fælleshuset udstyres med et stort køkken og kan lejes både i hverdagene og i weekenden.

Det er også forventningen at opføre 2 gæsteboliger, som du kan leje til dine gæster. Det betyder, at du kan tilbyde dine gæster en god seng at sove i samt eget badeværelse ganske tæt på din bolig.

Book en personlig fremvisning

Ring i dag på 88 44 22 11

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

menu