BYGHERRE:

Flyt til et nyt hjem 
helt tæt på Riis Skov

Skovhusene Nord er beliggende i det område af Bindesbøll Byen, der kaldes Skovkvarteret. Skovkvarteret har fået sit navn fordi Riis Skov er nærmeste nabo og fordi mange af de gamle flotte træer i området er bevaret. Så hvis du elsker gåture i skoven, er Skovhusene Nord det helt rigtige sted for dig.

På Skovhusene Nord er der udført sedum på de tagflader, hvor der ikke monteres solceller. Sedum er stedsegrønne lave planter og dermed matcher de grønne omgivelser med ejendommens grønne tage.

Ejendommen ligger få minutters gang fra letbanen, så du hurtigt kan komme ind til Aarhus centrum. Hvis du foretrækker at cykle, tager det under et kvarter til Domkirken ad den smukke cykelsti langs Aarhus bugten.

Skovhusene Nord består af 116 lejligheder fordelt på 6 separate bygninger i 3-4 etager. Imellem bygningerne udføres grønne områder med græs og øst for bygning 5 og 6 udføres en mindre legeplads med bord/bænkesæt.

Lejlighederne har 1-4 værelser og har forskellig indretning, så der er lejligheder til både familier, singler, studerende og ældre. Alle lejligheder har enten terrasse, altan eller tagterrasse og udvalgte lejligheder har 2 terrasser.

Med Skovhusene Nord er alle byggerier syd for Harald Selmers Vej bygget færdigt, så du undgår af have en byggeplads som nærmeste nabo.

Fakta om boligerne

 • 116 boliger
 • 1-4 værelser
 • 50 - 106 kvadratmeter
 • Indflytning 15. juni 2022
 • Fuld hvidevarepakke i køkken og på badeværelse
 • Altan, terrasse eller tagterrasse til hver bolig
 • Depotrum i kælder – Udvalgte lejligheder har også depotrum i lejligheden
 • Barnevognsrum i kælder
 • Mulighed for at leje parkeringspladser
 • Ladestander til el-bil (EON) på udvalgte parkeringspladser
 • Overdækket og aflåst cykelparkering på terræn
 • Legeplads til mindre børn med legehus, vippe og rutsjebane samt bord/bænkesæt
 • DGNB-Guld certificeret byggeri - Der er arbejdet med bæredygtige tiltag
 • Røgfri ejendom
LÆS MERE OM BÆREDYGTIGHED HER

Tag en virtual tour i boligen hjemme i sofaen

Klik dig rundt i alle boligens rum, det er næsten som at være der i virkeligheden…

Kvalitetsmaterialer
og gode detaljer

I Skovhusene Nord er gode materialer prioriteret højt og samtidig har der været stor fokus på optimale løsninger og gode detaljer.

Gulvene er massive trægulve i 22 mm tykkelse i træsorten ask, som giver et varmt udtryk i hjemmet. Gulvene er udført gennemgående ved dørene uden dørtrin, hvilket giver en flot sammenhængende effekt i gulvet.

Boligen varmes op af radiatorer med plane overflader og i badeværelset er der udført gulvvarme.

Køkkenet fra Invita har stilrene stålgreb mens overskabene er grebsfrie med et flot integreret LED lysbånd.

Køkkenet indeholder alle hårde hvidevarer fra Siemens, såsom induktionskogeplade, ovn samt integreret opvaskemaskine og integreret køle-/fryseskab. Det betyder, at både køle-/fryseskab og opvaskemaskine er gemt væk bag låger, der passer til resten af køkkenet. Opvaskemaskinen har desuden et lavt støjniveau på kun 42 dB, så du ikke bliver forstyrret, når du nyder tiden med gæster eller slapper af i stuen.

På badeværelset kan du glæde dig til varme håndklæder på den væghængte håndklædetørrer, unidrain linieafløb i bruseniche, væghængt toilet med soft close toiletsæde samt klinker på vægge og gulv. Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, så du kan klare tøjvasken i din egen bolig med hvidevarer af høj kvalitet og med lavt energiforbrug.

I mange af lejlighederne er der et højt matteret vinduesparti i badeværelset, så der kan komme lys og frisk luft ind.

Lejlighederne har nedhængt loft i badeværelserne samt i udvalgte entréer og depoter. I badeværelserne og entréer med nedhængt loft er der desuden opsat energieffektive LED spots i loftet, så her er belysningen klaret for dig.

God plads til opbevaring

I alle soveværelser er der enten udført skydeskabe fra gulv til loft eller topskabe over højskabe for at udnytte pladsen bedst muligt til opbevaring. I både værelser og entré er der også etableret højskabe til tøj og opbevaring. Alle lejligheder har et depotrum i kælderen.

Flere af lejlighederne har desuden et depotrum i selve lejligheden og da der også er depot i kælderen, kan man vælge at bruge depotrummet i lejligheden til walk-in closet.

Der er derudover også mulighed for at leje et ekstra depotrum i kælderen. De lejes ud efter først-til-mølle-princippet. Kontakt LokalBolig hvis du ønsker at høre mere.

Smarte tekniske
detaljer

Alle lejligheder har en røgalarm i loftet, der både kører på batteri og ledning. Dermed sikres det, at røgalarmen altid virker.

Terrasser og altaner har en udendørs stikkontakt til en hyggelig lampe eller til mobil-opladeren.

I badeværelset er der elstik i skabet, så du kan gemme ledningerne af vejen mens du oplader barbermaskinen eller el-tandbørsten.

Tv/internet

Både YouSee og Fibia har trukket fiberbredbånd ind i lejlighederne, således du har mulighed for at få bredbåndshastigheder op til 1.000 Mbit. Dermed kan alle i husstanden streame, game og være online samtidig.

Ekstra fokus på trygheden og indbrudssikkerheden

I alle lejlighederne er døren fra opgangen og ind til lejligheden udført som en sikkerhedsdør i klasse RC3. Sikkerhedsklassificeringen betyder, at døren har en dokumenteret bedre sikkerhed mod indbrud end normale døre til lejligheder. Døren er desuden forsynet med dørspion, så du kan se personen, der står på dørmåtten inden du åbner døren.

Er du interesseret i at høre mere om lejeboligerne?

Ring i dag på 88 44 22 11

Lejligheder med tagterrasser
Boligtype C3 og C6

Skovhusene Nord har 6 stk. 3-værelses lejligheder med egen tagterrasse på ca. 27 m². Fra tagterrasserne vil der være udsigt til trækronerne på Riis Skov og flere af tagterrasserne vil have udsigt til Aarhus Bugten.
På hver tagterrasse udføres en markise med hvid dug og med fjernbetjening og vindsensor. Markisen skærmer både for solen på varme dage og for duggen hen ad aftenen.

Tagterrassen er udført i lyse fliser og med glasværn.

På tagfladerne ved siden af tagterrasserne plantes sedum, så tagfladerne fremstår begrønnede og dermed smukke at kigge ud på. Sedum beplantningens farve vil variere hen over året med grønne, røde og gule nuancer.

I badeværelset er der et vindue, som giver lys og mulighed for frisk luft ind i badeværelset. Brusekabinen har rainshower for ekstra velvære i badet.

Book en personlig 
fremvisning

Ring i dag på 88 44 22 11

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

crossmenu