BYGHERRE:

Risskov Strandpark
Bo til leje i smørhullet mellem
skov, vand og by

Din nye adresse

Hvis du flytter ind i Skovhusene Nord kommer du til at bo på Harald Selmers Vej. Vejen er opkaldt efter overlægen Harald Selmer, som var den første leder af det psykiatriske hospital i Bindesbøll Byen. Hospitalet er i dag ved at blive omdannet til almene boliger.

Han anses som en forgangsmand i psykiatrien tilbage i 1850érne og han troede på helbredelse af de psykisk syge og var imod tanken om, at de bare skulle gemmes væk.

Så vejens navn refererer til overlægen på de smukke fredede bygninger, der kan ses fra Skovhusene Nord og som er med til at give hele Bindesbøll Byen karakter.

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Faciliteter i Skovhusene Nord
og alt det praktiske

Nem og sikker cykelparkering

Der er tænkt på sikker opbevaring af din cykel i de 2 overdækkede og aflåste cykelskure. Der er også flere steder cykelstativer på terræn og som en særlig detalje er afstanden mellem cykelstativerne øget til 60 cm, så du kan placere cyklen uden at cykelstyret støder ind i cyklen ved siden af.

For at gøre det nemt, er der monteret en elektriske cykelpumpe, så du let og hurtigt kan få det rigtige lufttryk i dækket på cyklen eller barnevognen.

Barnevognsrum

I kælderen under alle bygningerne etableres et opvarmet barnevognsrum, så klapvogne og barnevogne ikke behøver at fylde i lejligheden.

Parkering

Hvis du har bil, kan du leje en eller flere af ejendommens parkeringspladser. På den måde får du en eksklusiv brugsret til parkeringspladsen, og du er derfor sikret altid at kunne parkere din bil.

Har du en el-bil, kan du leje en parkeringsplads ved siden af en el-ladestander. Parkeringspladserne kan lejes for 350 kr. pr. måned og parkeringspladserne med ladestander kan lejes for 500 kr. pr. måned. Pladserne udlejes efter først til mølle. Kontakt LokalBolig, hvis du ønsker at leje en parkeringsplads.

Der etableres desuden 2 gæste-parkeringspladser med timebegrænsning. Så slipper dine gæster for at køre rundt og lede efter en parkeringsplads.

Affaldssortering

Affaldscontainerne placeres i terræn og udføres fuldt nedgravet, så kun indkastet er synligt over jorden. Affaldet gemmes således nede i jorden og fylder ikke op i området. Affaldet sorteres i dagrenovation, pap/papir samt glas, metal og plast.

For nemmere håndtering af affaldssorteringen, er der under køkkenvasken i lejlighederne monteret en dobbelt skraldespand og skabet har stadig plads til yderligere spande, så sorteringen kan gemmes helt væk.

Facilitetsplan

1

Gaderum / Parkeringsplads

2

Renovation

3

Cykelparkering

4

Overdækket og aflåst cykelparkering

5

Bord/bænkesæt

6

Legeplads

7

Barnevognsrum i kælder

8

Gæsteparkering ( P-plads nr. 6 - 7 )

9

Ladestander til el-biler

10

Elektrisk cykelpumpe

HC-parkering

Hæk

Bed med græsser og stauder

Græsplæne

Skovbund

Hovedindgang

Prøvebolig type A2 og B2

Grønne områder mellem bygningerne

Mellem og rundt om bygningerne plantes en kombination af græs og bundbeplantning med buske. På de små stikveje udføres flisebelægning og parkeringspladserne udføres i græsarmering.

Beboere i stueetagen kan nyde godt af deres private terrasser, som vil blive en naturlig forlængelse af boligen. Terrasserne har forskellig størrelse og orientering. Se terrasseoversigt herunder.

Download terrasseoversigt

Fælleshus og gæsteboliger

Tæt ved Skovhusene Nord opføres forventeligt et helt nyt fælleshus om få år, som også beboerne i Skovhusene Nord kan få glæde af til f.eks. barnedåben eller til fødselsdagsfesten. Fælleshuset udstyres med et stort køkken og kan lejes både i hverdagene og i weekenden.

Det er også forventningen at opføre 2 gæsteboliger, som du kan leje til dine gæster. Det betyder, at du kan tilbyde dine gæster en god seng at sove i samt eget badeværelse ganske tæt på din bolig.

Book en personlig
fremvisning

Ring i dag på 88 44 22 11

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

crossmenu