BYGHERRE:

En hverdag i smørhullet
mellem skov, vand og by

Drømmer du om at bo i en ny bolig i naturskønne omgivelser kun en kort cykeltur fra Aarhus centrum? Så er Bækkelundshusene måske noget for dig. Her kan du nyde tilværelsen i et historisk smukt og attraktivt område, hvor skov, vand og byliv skaber rammerne om dit liv. 

Bækkelundshusene er 67 lejeboliger med 1-3 værelser. Boligerne er en del af Risskov Strandpark, som er et ud af flere områder i hele Bindesbøll Byen.

Bækkelundshusene er placeret med udsigt ud over Bindesbøll Byen og fra den øverste etage kan du se ud over det gamle Risskov og mod Aarhus Bugten.

I Bækkelundshusene er der både plads til studerende, singler, par og venner, der gerne vil have en aktiv hverdag i grønne omgivelser, mens det pulserende liv i Danmarks andenstørste by er lige i nærheden.

Velindrettede boliger med gode materialer

I Bækkelundshusene er der ikke gået på kompromis med de gode materialer og optimale løsninger. Her får du et hjem, hvor samspillet mellem indretning, materialer, godt dagslys og detaljer skaber det optimale setup for en nem og bekvem hverdag, så du blot kan nyde tilværelsen med et smil på læben.  

Og så er det et hjem, hvor der er brugt materialer fra danske leverandører såsom gulve fra Junckers, køkken fra Invita og mursten fra Petersen Tegl. Alt sammen for at skabe gode hjem med velovervejede løsninger.

Alle boliger i Bækkelundshusene er indrettet med store franske altaner, der giver lys og luft ind i lejligheden. Foran boligerne er der en altangang, der er med til at give ly og læ ved indgangen til boligerne. Og så er altangangen med til at skabe et fællesskab, hvor du kan hilse på naboen, falde i snak og I kan mødes om det gode naboskab.  

Fakta om boligerne

 • 67 boliger
 • 1-3 værelser
 • 41-88 kvadratmeter
 • Velindrettede hjem med entré
 • Mange gennemlyste boliger
 • Røgalarm i alle boliger
 • Franske altaner med dobbeltdøre
 • Opvarmet depotrum i kælder på min. 3 m2 til alle boliger
 • Elevator i alle opgange
 • Videodørtelefon med farveskærm
 • Private terrasser mod gården til stuelejlighederne
 • Mulighed for at leje parkeringspladser
 • Ladestander til el-bil (EON) på udvalgte parkeringspladser
 • Overdækket cykelparkering
 • DGNB-Guld certificeret byggeri - Der er arbejdet med bæredygtige tiltag
LÆS MERE OM BÆREDYGTIGHED HER

Indbydende lejeboliger
i historisk smukt område

Ind til udgangen af 2018 var det Psykiatrisk hospital, Risskov, som lå i de naturskønne omgivelser i Risskov. Nu er det et område, hvor 1.200 nye hjem bliver skabt med respekt for områdets historie og arkitektur.

I Bækkelundshusene er der både plads til studerende, singler, par og venner, der gerne vil have en aktiv hverdag i grønne omgivelser, mens det pulserende liv i Danmarks andenstørste by er lige i nærheden.

Book en personlig fremvisning hos LokalBolig

Ring i dag på 88 44 22 11
Eller udfyld kontaktformular

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Velvalgte detaljer 
og et nordisk udtryk

I hele boligen er der flotte gulve fra Junckers i ask, der skaber et varmt udtryk til boligen. Boligen varmes op af radiatorer, der med de plane overflader er enkle i deres udtryk, så de passer til den lyse og nordisk inspirerede bolig. Ved radiatorerne er varmerørene bevidst ført ind i væggen i stedet for gulvet, så du nemt kan gøre rent under.

Køkkenet er et Invita køkken i hvid med grebsfrie overskabe. Der er gennemgående stålgreb på underskabe og skuffer, svævende bordplade, sokkelskuffe under ovnen og en emhætte, der er valgt i et enkelt og diskret design. Køkkenet indeholder desuden alle hårde hvidevarer fra Siemens som induktionskogeplade, ovn samt integreret opvaskemaskine og køle-/fryseskab. Det betyder, at både køle-/fryseskab og opvaskemaskine er gemt væk bag låger, der matcher resten af køkkenet, så det giver et flot og strømlinet udtryk.

Opvaskemaskinen har desuden et lavt støjniveau på kun 44 dB, så du ikke bliver forstyrret, når du nyder tiden med gæster eller slapper af i stuen. Under vasken monteres en dobbelt skraldespand, så du nemt kan håndtere affaldssorteringen. Derudover er der LED-lysbånd under overskabene, som skaber et dejligt lys med flot design. De små detaljer og velvalgte løsninger er med til at skabe et køkken, der bliver et naturligt samlingspunkt i boligen, uden det tager hele opmærksomheden i boligen.

I både værelser og entré er der etableret skabe til tøj og opbevaring.

Funktionelt og nemt
at vedligeholde

På badeværelset kan du glæde dig til gulvvarme, unidrain linieafløb i bruseniche, toiletsæde med soft close, hvide klinker fra gulv til loft samt grå klinker på gulvet, så du får et badeværelse med fuld funktionalitet, og som er nemt at vedligeholde. Det klassiske og enkle hvide inventar er med granitbordplade og underlimet porcelænsvask, og så er det med et stort spejl i samme bredde som bordpladen. Der er desuden både vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, så du kan klare tøjvasken i din egen bolig.

I badeværelset er der ligeledes elstik i skabet, så når du skal oplade barbermaskinen eller el-tandbørsten, kan du nemt gemme ledningerne af vejen. Den gode funktionalitet og enkeltheden giver dig mulighed for at sætte dit eget præg og indrette badeværelset, som du ønsker det.

Derudover er der en række smarte tekniske detaljer i lejlighederne. Ringer det på døren, vil videodørtelefonen vise dig et billede af personen ved døren og du ved derfor hvem du lukker ind i opgangen. Bor du i stueetagen med adgang til terrasse, er der udendørs stikkontakt til en hyggelig lampe, terrassevarmer eller hvis du skal have strøm på telefonen eller computeren til eksempelvis filmaften i det fri.

Tv/internet

Både YouSee og Fibia har trukket fiberbredbånd ind i lejlighederne, således du har mulighed for at få bredbåndshastigheder op til 1.000 Mbit. Dermed kan alle streame, game og være online, uden at det hakker.

Book en personlig 
fremvisning

Ring i dag på 88 44 22 11
Eller udfyld kontaktformular

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

crossmenuchevron-down