BYGHERRE:

Arkitektur med karakter

Bindesbøll Byen bygges op omkring noget af det mest fantastiske arkitektur i Aarhus, Gottlieb Bindesbølls psykiatriske hospital fra 1850.

Frem til slutningen af 2018 var det Psykiatrisk Hospital, Risskov, som holdt til i de gamle, charmerende gulstensbygninger med grønne vinduer i dét, der nu er en del af det nye byområde.

Med nybyggede boliger skabes både karakterfuld arkitektur i sig selv, og der åbnes op for den eksisterende arkitekturs særlige karakter.

Den nye bydel forstærker de eksisterende og unikke kvaliteter, og den lader sig inspirere af og underordner sig nænsomt disse.

Bindesbøll Byen kommer til at bestå af fire forskellige kvarterer, der sætter hvert sit arkitektoniske fingeraftryk på området. Bygningerne og området er tegnet af Arkitema Architects, og de fire forskellige kvarterer får hvert sit særpræg.

De historiske træk lever videre i arkitekturen

Historien om det gamle hospital lever videre i arkitekturen i Bækkelundshusene,

da Bækkelundshusene er opført i gule tegl fra Petersen Tegl og med karakteristiske vinduer i den grønne farve.

En legende facade med svage tilbagetrækninger i teglene, tandskift ved indgangen og hårdbrændte tegl, der changerer i farven efter vind og vejr, er med til at give Bækkelundshusene en særlig karakter, der komplimenterer området rigtig godt. 

Du kan gå på opdagelse i hele området, som bliver en naturlig hverdag, når du bor i Bækkelundshusene.

Indbydende lejeboliger
i historisk smukt område

Ind til udgangen af 2018 var det Psykiatrisk Hospital, Risskov, som lå i de naturskønne omgivelser i Risskov. Nu er det et område, hvor 1.200 nye hjem bliver skabt med respekt for områdets historie og arkitektur. Bækkelundshusene er placeret med udsigt ud over Bindesbøll Byen og fra den øverste etage kan du se ud over det gamle Risskov og mod Aarhus Bugten.

Book en personlig fremvisning

Ring i dag på 88 44 22 11
Eller udfyld kontaktformular

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

crossmenuchevron-down