BYGHERRE:

Risskov Strandpark
Bo til leje i smørhullet mellem
skov, vand og by

Alt det praktiske 
lige i nærheden

Bækkelundshusene er placeret i den vestlige del af Bindesbøll Byen. På kanten af det nye og det gamle, mellem skov og vand og lige midt i alt det, du har behov for i hverdagen.

Her har du kort afstand til både indkøb, institutioner, skole, uddannelsessteder, fritidsaktiviteter, offentlig transport og meget andet.

Ud over de mange praktiske muligheder, er der et hav af skønne oplevelser og åndehuller i Bindesbøll Byen. Et grønt loop, et centralt torv og flere legepladser er blot nogle af de mange muligheder, du som beboer kan benytte dig af. 

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Et grønt fællesskab
 i baghaven

Bag Bækkelundshusene gemmer sig et grønt fællesskab, et åndehul i hverdagen og et frirum for beboerne. Her kan beboerne mødes om hyggelige stunder med både spil, leg og fællesspisning. De gamle træer, bede, grønne planter og opholdssteder skaber små hyggekroge med bord/bænke sæt, hvor beboerne både kan trække sig væk og nyde roen eller samles og nyde fællesskabet. Gårdrummet er desuden orienteret mod sydvest, så solens stråler kan nydes det meste af dagen.

Beboere i stueetagen kan nyde godt af deres private terrasse, som bliver en naturlig forlængelse af boligen med en lille grøn oase med plads til havemøbler.

Nem cykelparkering

I gårdrummet er der desuden mulighed for at parkere cyklen eller ladcyklen i det overdækkede og aflåste cykelskur, hvorefter du kan gå ind i bygningen fra ’gårdindgangen’. Der er nemlig både indgang fra gården og gaden, så du som beboer nemt kan få adgang til din bolig, uanset hvor du kommer fra. Der etableres også cykelstativer foran indgangene fra gaden, så du kan parkere cyklen tæt på hoveddøren.

Depoter og barnevognsrum i kælderen

Alle lejligheder har et opvarmet og aflåst depot i kælderen under bygning 2. Depotet er min. 3 m2 stort. I kælderen etableres der desuden opvarmet barnevognsrum, så klapvogne og barnevogne ikke behøver at fylde i lejligheden.

Facilitetsplan

1

Parkeringsplads

2

Renovation

3

Cykelparkering

4

Overdækket cykelparkering

5

Ophold/gårdhave med bord/bænkesæt

6

Adgang til barnevognsrum i kælder via elevator i opgang

7

Opvarmede depoter i kælder

8

Ladestander til el-biler

9

Gæsteparkering

Hovedindgange

Prøvebolig

Parkering

Hvis du har bil kan du leje en af Bækkelundshusenes 37 parkeringspladser. På den måde får du eksklusiv brugsret til parkeringspladsen, og du er derfor sikret altid at kunne parkere din bil.

Har du en el-bil, kan du leje en parkeringsplads ved siden af en el-ladestander. 

Parkeringspladserne kan lejes for 350 kr. pr. måned og udlejes efter først-til-mølle-princippet. Kontakt LokalBolig, hvis du ønsker at leje en parkeringsplads.

Der etableres desuden to gæste-parkeringspladser med tilladelse til korttidsparkering. Så slipper dine gæster for at køre rundt og lede efter parkeringsplads.

En hverdag i smørhullet
mellem skov, vand og by

LÆS MERE OM OMRÅDET
PÅ RISSKOV STRANDPARK

Book en personlig 
fremvisning

Ring i dag på 88 44 22 11
Eller udfyld kontaktformular

Book en personlig fremvisning
til et ledigt lejemål i Risskov Strandpark

Ring i dag på 88 44 22 11 eller udfyld kontakt formular herunder

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Book en personlig fremvisning
88 44 22 11

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål (#17)

crossmenuchevron-down