BYGHERRE:

Risskov Strandpark
Bo til leje i smørhullet mellem
skov, vand og by

Alt det praktiske
lige i nærheden

Selmerhusene er placeret midt i Bindesbøll Byen ud til Strandparken og tæt på vandet. På kanten af det nye og det gamle, mellem skov og vand og lige midt i alt det, du har behov for i hverdagen.

Her har du kort afstand til både indkøb, institutioner, skole, uddannelsessteder, fritidsaktiviteter, offentlig transport og meget andet.

Ud over de mange praktiske muligheder, er der et hav af skønne oplevelser og åndehuller i Bindesbøll Byen. Et grønt loop, et centralt torv og flere legepladser er blot nogle af de mange muligheder, du som beboer kan benytte dig af.

KOM TIL ÅBENT HUS

Hver søndag 12 til 13
F.K. Hallagers Gade 18
8240 Risskov

Faciliteter i Selmerhusene
og alt det praktiske

Parkering

Hvis du har bil, kan du leje en af ejendommens parkeringspladser på terræn. På den måde får du en eksklusiv brugsret til parkeringspladsen, og du er derfor sikret altid at kunne parkere din bil.

Har du el-bil kan du også leje en p-plads med ladestander og har du et handicapskilt til forruden, kan du leje en af de handicapvenlige pladser, der er udført med ekstra god plads til ind- og udstigning.

Prisen for parkeringspladserne starter ved 375 kr. pr. måned og udlejes efter først-til-mølle-princippet. Kontakt LokalBolig, hvis du ønsker at leje en parkeringsplads.

Der etableres desuden gæste-parkeringspladser med timebegrænsning helt tæt ved ejendommen.

Fælleshus og gæsteboliger

I sommeren 2025 står det helt nye fælleshus færdigt og klar til brug. Fælleshuset indeholder et stort festlokale til 50 personer, et anretter køkken, garderobe, toiletter og depot. Fælleslokalet udstyres med borde og stole samt diverse køkkenudstyr. Festlokalet kan opdeles med gardin i midten, så det kan bruges til mindre arrangementer. Fælleshuset har en stor sydvendt terrasse som bliver delvis overdækket.

Samtidig med fælleshuset står to gæsteboliger klar til udlejning. Det betyder, at du kan tilbyde dine gæster en god seng at sove i ganske tæt på din bolig.  Gæsteboligerne er 25 m² og indrettes med en dobbeltseng med dyner og puder, te-køkken med køleskab, komfur med ovn samt badeværelse med brusebad.

Cykelparkering og cykelværksted

Der er tænkt på opbevaring af din cykel både på terræn og i aflåste cykelskure. Vi har øget afstanden mellem cykelstativerne til 60 cm, så der er god plads og i cykelskurene er der cykelstativer i 2 etager. Der opføres desuden et cykelværksted tæt ved fælleshuset, som kan bruges til at holde cyklen fint kørende. Her monteres også en elektriske cykelpumpe. Cykelværkstedet forventes færdigt til foråret 2025.

 

Facilitetsplan

1

Parkering

2

Gæsteparkering - Tidsbegrænset

3

Ladestandere til el-bil ( nr. 74-83 + 57-64 + 66-67 )

4

Renovation

5

Cykelparkering i terræn

6

Overdækket og aflåst cykelskur

7

Bordbænkesæt

8

Højbede

9

Tørrestativ

10

Depoter / Barnevognsrum i kælder

11

Legeplads til de helt små

12

Gæstelejlighed i stueplan

13

Fælleshus

14

Fælles terrasse

15

Cykelværksted med vaskeplads

16

Elektrisk cykelpumpe

17

Pakkepost

18

Hjertestarter

19

Udefitness

20

Legeplads

21

Fælles grill

22

Rampe til parkeringskælder

23

Sansehave

24

Torvet

25

Det Grønne Loop

Indgange

Hus- og opgangsnummer - Bindesbølls Allé

Hus- og opgangsnummer - F.K Hallagers Gade

HC-parkering

Hæk

Græsser, stauder og bunddække

Græsplæne

Enggræs

Begrønnet støjvæg

Eksisterende bygninger

Gårdrum med individuelt præg

De 4 karré bygninger har hvert deres gårdrum og hver gårdrum har fået et individuelt præg enten i form af højbede, tørrestativ, legeplads til de mindste, fælles grill og sansehave med solstole. Alle gårdrum har bord/bænkesæt og græsplænearealer.

Facaderne på cykelskurene består af lodrette trælister og klatreplanter som klatrehortensia og klematis. Begge dele giver en varm og levende facade. Taget af cykelskuret, som mange lejligheder kigger ned på, er et grønt sedumtag bestående af lave stenurtplanter.

Beboere i stueetagen kan nyde godt af deres private terrasser som de fleste steder er omkranset af bøgehæk. Terrasserne har forskellig størrelse og orientering. 

SE TERRASSEOVERSIGT HER

Legepladser og barnevognsrum i kælderen

Helt tæt ved Selmerhusene er der allerede opført en legeplads med gynger og forhindringsbane og der opføres desuden en ny legeplads med legehus og mini edderkoppegynge. Alle legepladsredskaberne står på et blød underlag af gummi, så sikkerheden for børnene er i top. I det ene gårdrum opføres desuden en mindre legeplads til de helt små børn.

Der er et mindre barnevognsrum i hver kælder. Barnevognsrummene er opvarmede og ligger tæt ved elevatoren.

Udefitness

Med den gode beliggenhed tæt ved skov og strand er løbeturen et oplagt valg og hvis der stadig er energi, kan du slutte løbeturen af i det udendørs fitness område.

Det Grønne Loop

Langs Selmerhusene løber Det Grønne Loop. Det Grønne Loop er en rekreativ stiforbindelse, der løber fra parken og ind i bydelen og ud i parken igen. Gæster i parken inviteres på den måde ind i bydele og beboerne i bydelen kan gå af en smuk og grøn sti ud til parken.

Det Grønne Loop fuldendes i slutningen af 2025, når sidste etape af Selmerhusene står færdige.

LÆS MERE OM OMRÅDET
PÅ RISSKOV STRANDPARK

KOM TIL ÅBENT HUS

Hver søndag 12 til 13
F.K. Hallagers Gade 18
8240 Risskov

Kontakt LokalBolig Aarhus

Riskkov Strandpark alle ledige lejemål

Website made by mediapulse

KOM TIL ÅBENT HUS

Hver søndag kl. 12 til 13
F.K. Hallagers Gade 18
8240 Risskov

Skriv dig op på interesselisten til Selmerhusene i dag. Så kontakter vi dig når vi er klar til at vise de nye boliger frem.

Interesseliste Selmerhusene etape 2 og 3

KOM TIL ÅBENT HUS

Hver søndag kl. 12 til 13
F.K. Hallagers Gade 18
8240 Risskov

menu